Op de bruiloft van Martijn & Mandy

14 september 2018
Bruid met grote groep vrienden erom heen die sleep dragen

De perfecte bruiloft

Het is een regenachtige avond als ik naar Gilze rijd. Bij binnenkomst krijg ik te horen dat het al een lange dag was voor het bruidspaar met alleen maar afspraken en dat ik de laatste was voor hun bruiloft. Dan heb je het beste voor het laatst bewaard, grapte ik. De toon was gezet voor een ontzettend leuk kennismakingsgesprek. Toppunt van de avond was wel hoe Martijn vertelde hoe het aanzoek gegaan was. Tijdens het Festival van het Levenslied op het podium in het bijzijn van 20.000 mensen. Je moet het maar durven

LEEF ALSOF HET JE LAATSTE DAG IS

Hun bruiloft is er één om door een ringetje te halen. Zo hard als het tijdens het kennismakingsgesprek regende, zo hard schijnt nu de zon. Zij hebben voor een kleurthema gekozen en alles en iedereen is in pasteltinten. Het aankleden gebeurt met familie en vrienden en vooral bij de bruid is het een heerlijk gezellige drukke boel. Als het moment daar is om de jurk aan te trekken, neemt de spanning bij Mandy toe. Nog even en dan ziet ze haar Martijn. Na de first look gaan we foto’s maken bij Spoorzone in Tilburg. Een prachtige industriële locatie in het centrum van Tilburg. Een locatie als deze geeft zoveel mogelijkheden voor een reportage. Zo wel bij mooi weer als bij een regenachtige dag kun je hier uit de voeten.

EEN DROOMBRUILOFT

De trouwlocatie is een locatie midden in de bossen. Vanwege het mooie weer kunnen Martijn en Mandy buiten trouwen. Een Babs die er een mooi en persoonlijk verhaal van weet te maken, maakt het verhaal compleet. Want wat ziet het er prachtig uit, daar in de buitenlucht, een prachtig bruidspaar en hun gasten in hun mooie outfits die door het kleurenthema perfect bij elkaar matchen. Het is echt een lust voor het oog als fotograaf zijnde.

Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat groepsfoto’s nooit hoog op mijn lijstje staan om te maken. Het zijn vaak statige foto’s die moeten. Dat is niet mijn manier van fotograferen. Ik wil oprechte emoties, een echte glimlach op de foto, niet zo’n gemaakte stijve lach. Bij Martijn en Mandy zijn dan ook juíst de foto’s ná de “statige” groepsfoto’s de mooiste. Nog even snel één foto met de vrienden van de bruidegom. Dat liep alleen even anders want een van de vrienden ging, zonder dat Mandy, het in de gaten had, op de plek staan van Martijn. Euhm Mandy, heb jij in de gaten dat dat niet jouw bruidegom is? Mandy kijkt opzij en schrikt zich wezenloos omdat ze op die plek natuurlijk haar Martijn had verwacht en niet de man die nu langs haar stond. HEERLIJK! Dát zijn de momenten die ik zo graag vastleg.

Dit is toch wel een van mijn favoriete bruiloften van de afgelopen tijd. Alles klopte. De setting, de gasten die een heerlijk ontspannen vibe hadden, de locatie en natuurlijk het prachtige bruidspaar!

Dank je wel lieve Martijn en Mandy dat ik jullie bruiloft vast heb mogen leggen. Het was echt een feestje!

Locatie: van Eijk Oirschot
Babs: Walter Vermeer
Locatie trouwreportage: Spoorzone Tilburg

Benieuwd naar meer bruiloften? Kijk dan even hier

Recent posts

    Leave a comment

Previous post Vincent & Aniek
Next post