Wie staat er achter de lens

Er is niets wat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart

Je leeft maar één keer, zorg ervoor dat je doet wat je leuk vindt want voor je het weet is het te laat. Cliché maar o zo waar, dat besef kwam nogmaals toen mijn moeder in 2013 overleed. Ik gooide mijn leven om en ging mijn hart volgen. Ik rolde al snel in de bedrijfsfotografie maar daar ging mijn hart niet sneller van kloppen dus zocht ik verder. In 2016 kwam ik via Ralf Czogallik van Eppel fotografie in aanraking met bruidsfotografie. Vanaf dat moment had ik gevonden wat ik zocht want mijn hart klopte.

Waarom bruidsfotografie?
Allereerst is het altijd feest, de sfeer is super en hoe bijzonder is het dat je als buitenstaander getuige mag zijn van zo’n speciale en intieme dag. Ondanks dat de rode draad bij elke bruiloft hetzelfde is, is het iedere keer toch weer anders. Je moet continue scherp zijn, dat ene moment vinden, die ene knipoog of dat kleine gebaar. Het is topsport van het hoogste niveau want je krijgt maar één kans voor de gouden plaat maar het is het allemaal waard.

Daarnaast weet ik als geen ander hoe belangrijk herinneringen zijn, helemaal als je geen nieuwe meer kunt maken. Met mijn foto’s maak ik die herinneringen tastbaar en zorg ik ervoor dat iets of iemand nooit voorgoed verdwijnt.

Wat geef ik als fotograaf?
Alles, ik leg mijn hart in de foto’s. Als er een klik is tussen ons dan zie je dat terug in de foto’s. Kies dus ook echt een fotograaf waarmee je die klik hebt. Jullie worden geleefd die dag en aan mij de taak om jullie even terug te brengen in jullie eigen bubbel. Bang voor de bruidsreportage of geen zin om met een gemaakte en geposeerde lach op de foto’s te staan. Mooi! Bang mag je zijn maar is zeker niet nodig en ik beloof jullie dat de glimlach die terug te zien is op de foto’s oprecht en puur is. De manier waarop ik fotografeer zorgt er namelijk voor dat jullie alles om jullie heen vergeten en alleen nog maar oog voor elkaar hebben en vooral genieten! Daarnaast heb ik alweer zo’n kleine 60 bruiloften mogen fotograferen. De kennis en ervaringen die ik hiermee heb opgedaan, deel ik graag met jullie zodat we samen een onvergetelijke dag ervan gaan maken met de foto’s als een prachtige herinnering.

Benieuwd of er een klik is en wat ik voor jullie kan betekenen?
Neem gerust contact op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Liefs,
Daphne Bruidsfotografie