Godert & Petra

18 mei 2018
Bruidspaar wat een stuk bruidstaart eet

Voor zowel Godert als Petra was dit niet het eerste huwelijk. Beide zijn ze één keer eerder getrouwd. Ze hebben allebei veel meegemaakt in hun leven. Daarom is het zo mooi om te zien hoe zij de liefde bij elkaar wisten te vinden! Ook de klik tussen hen en mij was er meteen. Normaal gesproken duurt een kennismakingsgesprek hoogstens 1,5 uur. Hierbij zorg ik ervoor dat het bruidspaar en ik elkaar beter leren kennen en ontvangt het bruidspaar daarbij een welkomstpakket met extra tips en info. Ons kennismakingsgesprek duurde door de gezelligheid en de klik die we hadden wel 4 uur (oeps)!

Een lach en een traan

De trouwdag zelf was ook echt een bijzondere dag. Ze trouwden in het mooie Hotel West-Ende in Helmond. Aan de foto’s alleen al zie je hoeveel liefde er tussen het bruidspaar aanwezig was en met hoeveel zorg er aan elk detail is gedacht. Het was een gezellige, emotionele dag vol liefde, vrienden en dierbaren. Godert zong een prachtig nummer voor zijn mooie Petra wat uiteraard voor de nodige tranen zorgde bij zowel de bruid als de gasten.

Maar bovenal hebben Godert en Petra en hun gasten heel veel plezier gehad door de dag heen. Er waren ontzettend veel momenten die de dag écht eigen maakte en vooral Petra wist er een vrolijke boel van te maken. Ze kon haar geluk niet op toen ze de taart aan mochten snijden (eindelijk eten!). De foto hiervan spreekt dan ook boekdelen! En later met het maken van de groepsfoto tuimelde ze bijna achterover van de trap!

De fotoshoot hield ik met ze in het sfeervolle centrum van Helmond. Het kanaal dat midden door de stad liep was een mooie setting, samen met de Veestraatbrug en haar omgeving.

Het was een prachtige dag, en ik kan er nog veel meer over vertellen, maar ik heb liever dat je gaat kijken. Naar de bruiloft van Godert en Petra.