Liran & Jessy

26 augustus 2017

2 uur voor aanvang werd ik gebeld

De meeste mensen komen enkele maanden tot een jaar voor hun bruiloft bij mij terecht. Na het eerste kennismakingsgesprek krijgen ze allerlei informatie, met onder anderen een intakeformulier met korte vragen, zodat ik ze beter kan leren kennen. Ook hebben ze na dit vrijblijvende gesprek nog alle tijd om te besluiten om met mij in zee te gaan. Nadat ze mij hebben gekozen informeer ik halverwege nog even hoe alles gaat met ze. En 2 weken van tevoren kom ik nog een keer bij het bruidspaar langs om de puntjes op de i te zetten. Dit was allemaal niet mogelijk bij Liran en Jessy.

2 uur voor aanvang werd ik gebeld door hun ceremoniemeester omdat de eigenlijke fotograaf plots verhinderd was wegens privé omstandigheden. De fotograaf had geen vervanger, maar gelukkig wist de ceremoniemeester mij te vinden.
Maar ik kwam dus “koud” op de bruiloft aan. Niet alleen had het bruidspaar geen tijd gehad om mij en mijn werkstijl te leren kennen. Ik wist ook niet wat ik van de dag en het bruidspaar kon verwachten. Daarnaast was de bruidegom in eerste instantie erg sceptisch over mij.
Maar 1,5 uur na aankomst waren ze echter super blij met mijn manier van aanpak en hoe snel ik dingen oppik. Ik zag namelijk dingen die de andere fotograaf nooit gezien of gedaan had.

Helaas voor het bruidspaar is er nog meer mis gegaan op hun dag, waardoor het bruidspaar met een vervelend gevoel terugkeek op de bruiloft. Maar over mijn werk waren ze erg lovend, zo ook over het prachtige exclusieve trouwalbum wat ik voor ze heb laten maken.

“Alles gebeurt met een reden,” zeg ik altijd.

Na het zien van alle foto’s zei de moeder van de bruid het ook al. “Dit had zo moeten lopen, anders hadden jullie nooit zulke mooie foto’s gehad.”